Even voorstellen

Team Connectiviteit heeft twee nieuwe medewerkers Davey en Sandra.

Davey Hazekamp | contractmanager categorie Connectiviteit

Twee jaar geleden ben ik begonnen bij de Rijksoverheid. Als afgestudeerd bestuurskundige was ik op zoek naar een traineeship dat raakvlakken had met zowel het publieke als private domein. Bij toeval kwam ik uit bij het inkooptraineeship van de Rijksoverheid. Gedurende het traineeship raakte ik geïnteresseerd in procurement van ICT. Toen ik de kans zag om als derde trainee-werkplek bij de categorie connectiviteit te landen, heb ik deze met beide handen aangegrepen. Van beide kanten is de samenwerking goed bevallen waardoor ik sinds 1 augustus 2021officieel voor de categorie werk als contractmanager.

Wat categoriemanagement voor mij met name interessant maakt, is dat het zich afspeelt op het snijvlak van beleid en uitvoering. Binnen categoriemanagement ben je bezig om beleid door te vertalen naar doelstellingen. Binnen de categorie Connectiviteit liggen hier mooie uitdagingen op de thema’s Maatschappelijk Verantwoord Inkopen en cyber security.

Sandra van der Torn | Project secretaris categorie Connectiviteit

Sinds 1 januari van dit jaar werk ik bij de categorie Connectiviteit als project secretaris. Het is een nieuwe functie ter ondersteuning van het team. De baan bevalt mij goed. Het werk is afwisselend en ik heb prettige collega's.

Na mijn studie 'Europese Studies' heb ik verschillende organisatorische banen gehad. Ik heb het grootste gedeelte van mijn loopbaan gewerkt bij een ontwikkelingsorganisatie als project officer en medewerker analyse & monitoring.

Team Connectiviteit is op sterkte
Met de komst van Davey en Sandra is de categorie Connectiviteit op volle sterkte. Kijk voor meer informatie over ons team bij Team Connectiviteitrijk of Contact.