Even voorstellen: nieuwe senior contractmanager Cees den Heijer

Cees den Heijer is per 1 juni 2022 begonnen als senior contractmanager bij de categorie Connectiviteit. Hij stelt zichzelf voor.  Cees is de opvolger van Simon van den Berg, die eind van dit jaar met pensioen gaat.

In 2003 ben ik vanuit de consultancy (Inkoop & Logistiek Management) rijksambtenaar geworden. 19 jaar later ben ik ineens jullie ‘nieuwe’ collega bij RWS. Dit is mogelijk een verrassing voor de collega’s die mij kennen van de categorie IWR als marktanalist ICT, plaatsvervangend categoriemanager IWR en contractmanager.

En sommigen kennen mij misschien ook van de Rafeb, waar ik les heb gegeven in contractmanagement en -beheer.

Voor de collega’s, die mij nog niet kennen: ik ben Cees den Heijer, 58 jaar en getrouwd met Anita. Jong van geest en ziel, geboren als Hagenees (dit overkomt je). We wonen in Soest in een klein huisje uit 1923 in een bos- en weiderijke omgeving (en hebben daardoor altijd vakantie). Naast Anita houd ik van hardlopen, fietsen, de natuur, vliegvissen, koken (doe ik redelijk profi bij Cuisine Culinair Nederland in Bunnik), gitaarspelen en muziek.

Van kinds af aan wilde ik dierenarts worden (mijn droombaan).  Helaas, ik moest om allergische redenen daarvan in mijn 5e jaar Gymnasium Sorghvliet afzien. Yep, die school waar de dochters van onze koning en koningin ook op zitten en ik heb Willem Alexander 2x op mijn feestje mogen welkom heten.

Toen noodgedwongen gekozen voor een hobby: telecommunicatie (of eigenlijk (illegaal) zenden op FM).

Telecommunicatie en ICT

Telecommunicatie en ICT zijn een rode draad geworden in mijn werkbare leventje.

Telecommunicatie en ICT zie je bij mij in bijna alles terug. Overheidstelefonie (OT2006, OT2010, IWR2016 e.v.), ICT hardware (EASI2010, IWR2016|BVLAM, IWR2021|Werkplekhardware), JustitieNet, JuBIT, JuTel+. Noem maar wat op met telecom en ICT binnen de Rijksoverheid en… ik heb daarin mijn sporen nagelaten.

Ik ben 1 juni jl. als senior contractmanager IA begonnen en ga in de loop van 2022 onze collega, Simon van der Berg, opvolgen bij Connectiviteit. Breng ik gelijk het leeftijdsgemiddelde naar beneden 😉.

Van 24 juni t/m 17 juli zijn Anita en ik eindelijk met vakantie naar Querande in Frankrijk (Bretagne)… genieten van la Douce France.

Vanaf 18 juli gaan we weer door met elkaar!

Het welkom bij RWS is ontzettend prettig en voelt warm aan. Dank jullie wel. We gaan elkaar ontmoeten, via Webex, Teams en weer fysiek. En ik kijk uit naar (de voortzetting van) onze samenwerking.

Extroductie Simon van den Berg

Bij een introductie hoort soms ook een extroductie. Na 25 jaar private sector en ruim 13 jaar RWS ga ik [Simon] medio december met fulltime pensioen en terug naar Portugal. Ik heb ooit samen met m’n meissie 10 jaar in Lissabon gewoond en een tijdje geleden besloten om terug te gaan. Niet naar Lissabon, maar naar een klein dorpje in het zuiden aan de westkust, Rogil.

Ik draag graag bij aan het verlagen van de gemiddelde leeftijd binnen de categorie Connectiviteit en weet zeker dat door de komst van Cees jullie je binnen no-time zullen afvragen wie dat kale mannetje met die snor en dat brilletje ook al weer was. Een aantal van jullie zal ik ongetwijfeld nog persoonlijk spreken/mailen de komende maanden en zo niet: het ga jullie goed en oprecht bedankt voor de fijne samenwerking en de leuke contacten de afgelopen 7 jaar.